top of page
Kontormøte

Gratis fakturaprogram

Firma24/Accounting24 AS samarbeider med Fakturert.no som tilbyr at du kan sende ubegrenset antall faktura gratis på epost i PDF-format. Fakturert er et fakturaprogram på nett som gjør det enkelt å fakturere fra mobilen, nettbrettet eller pcen, også når du er på farten.

  • Ingen nedlasting eller installasjon 

  • Enkel tilgang hvor enn du er, via PC, nettbrett eller mobil

  • Fakturert har ingen innmeldings-, måneds- eller årskostnad.

VÅRE TJENESTER

Send faktura gratis på epost

Gratis fakturering, hvor vi i Fakturert tilbyr et nettbasert gratis fakturaprogram hvor du enkelt kan sende gratis faktura på epost, i PDF format. Du kan fakturere gratis fra din bedrift eller som privatperson.

Send faktura via Posten

Velger du å gjøre det på gammelmåten, printer vi automatisk ut fakturaen for deg i papirformat, frankerer og postlegger via Posten. Dette håndterer vi enkelt for noen få kroner i tillegg. 

Automatisk purring og inkasso

Fakturering med automatisk purring og inkasso når kunden betaler sent, via vår samarbeidspartner Collectors. Dette sparer deg for mye tidkrevende arbeid, samtidig som det og bedrer likviditeten din.

Rapporter og Eksport av data

Du kan kostnadsfritt generere og last ned rapporter som fakturajournaler eller kundeomsetning, men også bilag og dokumenter for bruk i sammenheng med regnskap osv.

Send EHF-faktura

Du kan også velge å sende EHF faktura også kalt Elektronisk HandelsFormat, et fakturaformat som stat, kommune og offentlige etater og større bedrifter gjerne bruker

Repeterende faktura

Gratis fakturering av medlemsavgifter for klubber, lag, foreninger og korps. 

Du kan også sende gratis repeterende fakturaer, som for eksempel husleie, abonnement osv.

Timeregistrering og prosjekter

Med populære JIRA Arbeidsrapport fra Atlassian, kan du laste ned en oversikt over arbeidstimer brukt på prosjekter registrert i JIRA. Lastes ned i PDF format for bruk som vedlegg i faktura.

MVA-oppgave hjelper

Beregner MVA og oppgir beløpet som skal fylles ut på oppgaven. Systemet vil hente informasjon, basert på fakturering i en valgt periode og fylle ut feltene i et skjema som etterligner MVA-oppgaven.

Gratis fakturaprogram med automatisk betalingsoppfølging. Send ubegrenset gratis faktura som epost i PDF-format.

Børs
bottom of page