top of page
A group of women at a business meeting

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR

Hva er fakturert.no fakturaprogram?

Fakturert.no er et fakturaprogram på nett som er enkelt å bruke og er laget med siste teknologi for mobilvennlighet. Du kan både bruke PC, tablet eller mobil for å sende faktura og administrere nettsiden. Alltid tilgjengelig via nettleseren og ingen nedlasting nødvendig!

 

Kan jeg sende gratis faktura?

Ja, Fakturert.no er en gratis fakturaprogram og du kan sende så mange e-post faktura du bare vil, og dette helt gratis. Ingen månedsavgift eller oppstartsgebyr. Alle epost-faktura sendes i PDF format.

 

Hvorfor sendes epost faktura i pdf-format?

PDF er en akseptert format for dokumenter og støttes bredt i alle operativsystemer. Du kan være trygg på at PDF-faktura er lesbare for dine kunder.

Hvordan fungerer automatisk purring?

Dersom dine kunder ikke har betalt faktura innen 14 dager etter forfall, sendes purring automatisk på dag 25 etter forfall. Automatisk purring sendes ut av Collectors AS som er vårt samarbeidende inkassobyrå . Du vil også få sms-varsel på dag 15 etter forfall, før purringen sendes ut.

Hvordan fungerer inkasso?

Fakturaer som ikke blir betalt blir automatisk ført over til vår samarbeidende inkassoleverandør Collectors AS. Det er ingen innmelding eller månedskostnader. Brukeren har anledning til å stoppe overførsel av krav til inkassoleverandør ved å logge inn på fakturert.no.

Kan jeg sende faktura med mobilen?

Helt klart! Denne tjenesten er mobilvennlig. Du kan bruke en smarttelefon, ipad, PC'en eller andre moderne enheter som har en nettleser.

 

Hvordan sender jeg papir faktura?

Dette fikser vi! Det eneste du trenger å gjøre er å velge under sending at faktura skal sendes med papir post. Vi skriver det ut, frankerer og sender det med posten for deg! Å sende faktura fra nettet både med epost eller post, har aldri vært enklere!

 

Er epost-faktura utsendelser dyrt?

Absolutt ikke, andre tar betalt for det, hos fakturert.no gjør vi det gratis.

 

Er det bindingstid?

Nei, det er ingen bindingstid. Vi tar et lite gebyr kun for forbruk på ekstratjenester som f.eks SMS-påminnelser, papir faktura osv. Men det ellers helt kostnadsfritt å bruke.

 

Hvor laster jeg ned fakturaprogrammet?

Du trenger ikke å laste ned noen ting for å benytte deg av fakturert.no. Systemet fungerer på nettet og det eneste du trenger er en nettleser med internett-tilgang.

 

Hvem benytter fakturert.no fakturaprogram på internett?

Faktuert.no passer godt for små- mellomstore bedrifter eller organisasjoner. Håndverkere, designere, konsulenter og i andre tjenesteytende bransjer. Dette fakturaprogrammet er gratis for alle, både privat og for bedrifter.

 

Jeg må sende faktura i EHF format?

Fakturert.no støtter nå sending av faktura elektronisk i EHF-format. Det er sømløst integrert så det blir som å sende en helt vanlig faktura for deg

bottom of page