top of page
Kontormøte

Hylleselskap på dagen

Firma24 tilbyr ferdigregistrerte aksjeselskap som kan tas i bruk på dagen. Du kan starte driften i selskapet umiddelbart og samtidig slippe ventetiden på opptil 30 dager for registrering i Brønnøysundsregistrene.  Dette betyr at du kan komme igang med omsetningen langt tidligere. Fungerer godt for deg som ønsker å komme kjapt igang med virksomheten, tidligere igangsetting av prosjekter, kjøp og overtakelse av eiendom, kjøp av aksjer eller ifm kontraktsinngåelser m.m.

  • Ferdig registrert aksjeselskap med kr 30.000 i aksjekapital

  • Ved overdragelse overtas et aksjonærlån tilsvarende aksjekapitalen

  • Dette har du inntil 60 dager på å tilbakebetale (les mere)

  • Kan inngå kontrakter og forpliktelser for selskapet

  • Du velger selv hvilken bank du ønsker å benytte

  • Endringsmelding av navn på firma og deltakere sendes Brønnøysundsregistrene

VÅRE TJENESTER

Endringsmelding via Altinn

Vi sørger for endring av firmanavn, deltakere og formålet med ditt selskap, som sendes over via Altinn for godkjenning og elektronisk signatur. I løpet av få timer er du juridisk eier over foretaket og kan ta selskapet i bruk.

Faktura på registrering og endring

Det tilkommer en registreringsavgift fra Brønnøysundsregistrene på kr  5570,- samt et gebyr for endring av navn på selskapet på kr 1440. Dette kan du betale fra aksjekapitalen som du setter inn konto.

Spar tid og kom i gang med nytt AS

Unngå tapt omsetning ved å komme i gang tidlig med driften av ditt nye aksjeselskap. Det kan fort ta opptil 30 dager for å få registrert et aksjeselskap i Brønnøysund og satt opp konto for ditt nye selskap.

Aksjekapital kr 30.000

Ved stiftelsesdato overtar du et aksjonærlån tilsvarende aksjekapitalen på kr 30.000. Dette kan man ideelt sett betale tilbake innen 60 dager. Det som eventuelt ikke er tilbakebetalt vil det bli beregnet utbytteskatt av. 

Du velger bankforbindelse selv

Alle hylleselskap/aksjeselskap leveres uten bankkonto. Bankene er avhengige av at de får innhentet opplysninger om firmaet og deltakerne i selskapet og du står derfor fritt til selv å velge hvilken bank du ønsker å benytte.

Autorisasjon fra Finanstilsynet

Firma24.no er en tjeneste og et produkt fra Accounting24 AS. Gjennom vår autorisasjon fra Finanstilsynet er Accounting24 AS autorisert regnskapsførerselskap, hvor vi også tilbyr virksomhetstjenester til våre kunder.

Gratis fakturaprogram med automatisk betalingsoppfølging. Send ubegrenset gratis faktura som epost i PDF-format.

bottom of page