top of page
Søk
  • post71359

Send faktura som privatperson med gratis fakturaprogram


Det er helt greit å bruke Fakturert som privatperson til å sende faktura, det være seg utleie av bolig eller næring, hagearbeid eller andre små gjøremål og tjenester. Enkeltpersoner kan også ha behov for å sende inn fakturaer for små bestillinger og lignende, og vi har designet dette slik at du enkelt kan registrere en privat konto på Fakturert som du kan bruke til det formålet. Du kan enkelt sende en faktura uten organisasjonsnummer. I mange tilfeller er det greit å ha dokumentasjon i form av en faktura i tilfelle en tvist, og som dokumentasjon er det greit å bruke en anerkjent løsning som ikke bare er en Word- eller Excel-fakturamal, hvilket heller ikke lenger er lovlig. Så det er enkelt å kunne lage så mange fakturaer du vil med Fakturert.


Send fakturaen som privatperson med Fakturert.


Fakturert faktureringsprogram er skreddersydd slik at enkeltpersoner kan bruke programmet til å sende fakturaer. Det er enkelt og enkelt å bruke for enkeltpersoner også. Hvis du vil sende faktura som privatperson, egner Fakturert seg for dette. Det er mange situasjoner der det er relevant for enkeltpersoner å sende fakturaer. Så langt har den eneste løsningen vært å registrere enkeltmannsforetak for det, men siden 2014 fikk enkeltpersoner lov til å gjøre visse jobber uten å eie sin egen virksomhet. Programmet er enkelt å bruke for deg som trenger å sende en enkelt faktura, så vel som for deg som utsteder fakturaer med jevne mellomrom.


Driver du egentlig en bedrift?


Det er varigheten, og om det du gjør lønner seg over tid, som vil hjelpe deg med å avgjøre om du faktisk driver en bedrift i stedet for en hobby. Det er ikke noe enkelt og tydelig skille her, men du må være i stand til å dokumentere og bevise at det du gjør ikke blir ansett som en bedrift. De fleste inntekter er generelt skattepliktige til du kan bevise at du over tid har flere utgifter enn inntekt og derfor ikke trenger en bedrift for å sende fakturaer.


Slik går du frem:

Alt du trenger å gjøre er å opprette en bruker i Fakturert og velge at det er en privatperson, og så er den klar til bruk. Du må også oppgi bankkontonummeret ditt i innstillingene slik at det kan bli funnet på fakturaene du har sendt. Slik har du på under to minutter et faktureringsprogram som du kan bruke til personlige regninger! Alle mulige tilleggstjenester som koster penger er tydelig merket.Send regning som privatperson


Hvis du har hjulpet noen med å male hytta eller vaske bilen, er det praktisk å kunne sende en faktura for den for å dokumentere arbeidet. Fakturert er veldig enkel å bruke, og du kan velge å sende fakturaene dine via e-post, post eller skrive dem ut selv. Kort sagt, et online faktureringssystem som kan generere fakturaen og sende den hvor som helst og når som helst. Fakturert hjelper deg med å sende fakturaen enkelt som privatperson og holde oversikt over arbeidet du har gjort. bare gå inn og registrer dette i systemet slik at du har oversikt over hva som betales og ikke. De har et register over kunder og et register over varer og tjenester som hjelper og holder rede på hvem du jobber for og hvilke typer jobber du gjør. Med Fakturert kan du sende fakturaer som privatperson.


Purring og inkasso når kundene dine ikke har betalt.

Hvis kundene dine ikke har betalt fakturaen innen 14 dager etter forfallsdatoen, sendes en påminnelse automatisk den 20. dagen etter forfallsdatoen til Collectors AS som er vår faste samarbeidspartner. Dette gir deg bedre likviditet og frigir dyrebar tid ettersom du slipper å gå inn manuelt hver gang du skal sende ut en purring.


Klikk her for å komme i gang med å sende din første faktura. Om to minutter er den klar til å sendes ut.

113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page